Werken bij Heineke

Hotel Café Restaurant Heineke in Loosdrecht is dé plek waar je ouderwets lekker en betaalbaar kunt eten. Dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Onze sfeer in de zaak en binnen ons team is informeel, hartelijk en huiselijk. Voor een impressie van onze menukaart klik hier.

Ervaren Bar-/Bedieningsmedewerk(st)er (32 uur p.w.)
Minimaal 18 jaar

Wij zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Onze sfeer in de zaak en binnen ons team is informeel, hartelijk en huiselijk. Iedere dag werken wij met een gemotiveerd en gezellig team om het onze gasten naar het zin te maken.

Wij zoeken een gezellige bar-/bedieningsmedewer(st)er. Iemand met passie voor het horeca-vak met oog voor detail en kwaliteit. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat!

Wij zijn op zoek naar jou als je:
- ervaring hebt als bar-/bedieningsmedewerker
- per direct beschikbaar bent
- communicatief vaardig en collegiaal
- stressbestendig bent

Wat wij bieden? Een energieke werkplek met leuke collega’s en leuke gasten en goede arbeidsvoorwaarden. Reageer nu en wij maken graag kennis met je.

>> Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Neem dan contact op via PB op Facebook of een mailtje naar hotelcaferestaurant@heineke.nl met je CV en motivatie. <<