Werken bij Heineke

Hotel Café Restaurant Heineke in Loosdrecht is dé plek waar je ouderwets lekker en betaalbaar kunt eten. Dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Onze sfeer in de zaak en binnen ons team is informeel, hartelijk en huiselijk. Voor een impressie van onze menukaart klik hier

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team:
- Kok 
- Ervaren bar-/bedieningsmedewerk(st)er 
- Oproepkracht bedieningsmedewerk(st)er 

Kok (24/32 uur p.w.)
Ben jij een kok die van klassiek en traditioneel houdt en woon je in de omgeving Loosdrecht? Je werkt overdag alleen in de keuken en bent verantwoordelijk voor de mise-en-place en uitgifte van lunchgerechten als diverse warme en koude gerechten, maaltijdsalades, soepen en belegde broodjes. En voor het diner zorg je samen met je collega’s voor de dagschotel, nasi, saté tot wildgerechten, stamppotten, schnitzel, kalfslever, chateaubriand en nog veel meer… 

Het betreft een dienstverband voor 24 of 32 uur per week (alle dagen geopend dus wisselende dagen). De werktijden zijn van 13.00-21.30 uur. 

Functie eisen:
• Afgeronde koksopleiding
• Meerdere jaren relevante werkervaring
• Kennis van HACCP regelgeving
• Communicatief vaardig en collegiaal 
• Je bent kwaliteitsgericht 
• Stressbestendig 
• Allround en hands-on mentaliteit
• Leergierig
• Flexibel

Bij Heineke is het altijd gezellig druk, dus het tempo ligt hoog. Samen met jouw collega’s zorg je dat er goed gecommuniceerd wordt, de samenwerking optimaal is en alles perfect de keuken uit gaat.

Bar-/bedieningsmedewerk(st)er (24/32 uur p.w.)
Minimaal 18 jaar

Wij zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Onze sfeer in de zaak en binnen ons team is informeel, hartelijk en huiselijk. Iedere dag werken wij met een gemotiveerd en gezellig team om het onze gasten naar het zin te maken. 

Wij zoeken een gezellige bar-/bedieningsmedewer(st)er. Iemand met passie voor het horeca-vak met oog voor detail en kwaliteit. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat!

Wij zijn op zoek naar jou als je:
- ervaring hebt als bar-/bedieningsmedewerker
- begin januari beschikbaar bent
- communicatief vaardig en collegiaal
- stressbestendig bent

Wat wij bieden? Een energieke werkplek met leuke collega’s en leuke gasten en goede arbeidsvoorwaarden. Reageer nu en wij maken graag kennis met je.

>> Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Neem dan contact op via PB op Facebook of een mailtje naar hotelcaferestaurant@heineke.nl met je CV en motivatie. <<