Restaurant Heineke

In ons restaurant kunt á la carte dineren met keus uit een gevarieerd vers aanbod van vlees, vis en vegetarische gerechten. Exclusief voor ons restaurant vist de beroemde vissersfamilie “van Wettum” op de bekende Loosdrechtse aal en wordt door onze keukenbrigade bereid tot overheerlijke gestoofde en gebakken paling.

Geniet van heerlijke gerechten als gerookte Loosdrechtse paling, carpaccio van ossenhaas, salade geitenkaas, gamba’s in knoflook, slakken, de klassieke franse ‘soupe a l’oignon’ (uiensoep) gegratineerd met gruyère, schnitzel, varkenshaasje watersport, kalfslever, zeetong en chateaubriand die aan tafel gesneden wordt en waarbij wij de stroganoffsaus bij 2 personen of meer aan tafel voor u bereiden.

Buiten de menukaart is er keus uit diverse ‘specialiteiten van het huis’ aangepast op het seizoen. Denk aan Hollandse asperges op traditionele wijze, Zeeuwse mosselen, heerlijke wildgerechten, erwtensoep en stamppotten.

Dit alles onder het genot van een heerlijke glas wijn, speciaal biertje of een koud glas frisdrank. Voor de kleintjes onder ons hebben wij kindermenu’s, met afsluitend een ijsje en kinderverrassing.

Wilt u een tafel reserveren?
Dit kan telefonisch via 035- 58 23 408 of stuur een mailtje naar reserveren@heineke.nl met uw naam, telefoonnummer, tijd, aantal personen en voorkeur voor café, restaurant of terras.

Heeft u vragen? 
Neemt u gerust contact met ons op via hotelcaferestaurant@heineke.nl of
035- 58 23 408.

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant