Cafe

In ons Zeilerscafé heerst een gezellige ongedwongen sfeer, hier treft u lokale dorpelingen, zeilers, zakenmensen en vakantiemensen van allerlei nationaliteiten.

Het Zeilerscafé en de bar zijn dagelijks geopend van 08.00 uur tot 00.00 uur, u kunt hier terecht voor een kopje koffie met wat lekkers, lunch, diner of borrel. Van maandag tot en met vrijdag serveren wij een dagschotel voor € 11,- en diverse heerlijke betaalbare gerechten.

Wij werken met verse producten en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze specialiteiten buiten de kaart om worden aangepast aan het seizoen, in de winter zijn onze zuurkool, boerenkoolstamppot en hutspot met bal gehakt, rookworst of speklapjes erg geliefd maar bijvoorbeeld ook de kapucijners met uitgebakken kaantjes en de huisgemaakte en rijkelijk gevulde erwtensoep het proeven waard.

U bent in de zomer natuurlijk van harte welkom op ons ruime terras aan de Oud-Loosdrechtsedijk waar onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon.

Wilt u een tafel reserveren?

Dit kan telefonisch via 035- 58 23 408 of stuur een mailtje naar reserveren@heineke.nl met uw naam, telefoonnummer, tijd, aantal personen en voorkeur voor café, restaurant of terras.

Heeft u vragen?

Neemt u gerust contact met ons op via hotelcaferestaurant@heineke.nl of
035- 58 23 408.

Cafe barkrukken

Cafe zeilboot

Cafe glazen

Cafe bar

Cafe koffie

Terras